Leuk dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit artikel zal ik waarschijnlijk enkele concepten delen die u tijdens uw gratis weken zou kunnen uitvoeren. Er zijn bijvoorbeeld een aantal punten die u kunt doen om uw (misschien onbekende) innovatieve geest volledig naar voren te laten komen. Daarnaast zal ik u enkele geweldige suggesties geven over hoe u de suggesties kunt vormen om ervoor te zorgen dat u deze weken doorkomt!

Werk je huis / kamer bij

Hoe lang heeft uw woning / kamer er hetzelfde uitgezien? Mijn ervaring is dat het heel fijn kan zijn om je huis af en toe een andere uitstraling te geven. Deze kunt u uiteraard invullen zoals u dat wilt. Wil je een paar andere meubels, een ander design of gewoon handige dingen een boost geven? Je begrijpt stopcontacten die nooit in de beste buurt zitten, koop gewoon een paar uitbreidingskabels en ook haspels en je komt een heel eind. Of verbeter je internet door verschillende webkabels aan te leggen. Als je naar huis gaat, kun je dit snel selecteren.

Daarnaast kun je zeker ook een veel grotere techniek nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen of verlengen van uw huis of het compleet transformeren van uw tuin. Een goed gazon aanleggen of de afrastering vervangen voor die klusjes die u snel kunt herkennen als uw rustdag.

Begin met schilderen

Misschien heb je hier eigenlijk nog nooit over nagedacht, maar kun je bijvoorbeeld een portret of een mooi landschap opnieuw schilderen. Een leuk idee om te doen is bijvoorbeeld iets aantrekken dat helemaal bij je partner of geliefde past. In dit aantrekken / schilderen wordt het daarna duidelijk wat volgens jou echt goed en gunstig is voor die persoon.

Het is ook goed om met je canvas en ezel de natuur in te trekken en daar misschien huisdieren of mooie landschappen te schilderen.

Ga samen op stap

Je kunt natuurlijk ook buiten gaan en niets doen, pure voldoening. Denk bijvoorbeeld aan een uitje. Schaf wat lekkernijen en drankjes aan en waardeer een picknick op een deken in het park of aan de kustlijn. Vergeet niet om leuke videogames mee te nemen, zoals een bol, kegels (om paalvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en geniet ook van je vrije middag.

Hopelijk heb je een aantal goede suggesties en zul je je niet vervelen tijdens je gratis weken!