Als u met tieners in uw huis woont, rijst op de een of andere manier de vraag naar een pc met videogames. Dat kun je als ouders niet meer voorkomen. Voor de jongvolwassenen van vandaag zijn online videogames het equivalent van vroeger op straat rondhangen. Al het sociale leven van onze tieners vindt online plaats. Daar is voor ons ouders nog een generatie voor nodig. Zelf had ik veel moeite met de suggestie dat die spelen ooit mijn woonplaats zouden betreffen. Lokken ze geen fysiek geweld uit? Zullen mijn kinderen niet die ongewone nerds worden die niet meer weten hoe ze echt met mensen moeten communiceren? Ik ben waarschijnlijk niet de enige mama's en papa's met dat soort vragen. Maar ik zal niet de enige mama's en papa's zijn die merken dat gamen onze jeugd voorbereidt op een leven dat volledig geconcentreerd is op sociale media. De goede manieren zijn momenteel divers, de club van de vrienden is online en dat geldt ook voor de spellen die ze met elkaar spelen. Je wilt niet dat je kind daarbuiten is, dus wat ben je aan het doen? Je spreekt met je zoon en hij wil ook zeker zijn eigen videogame-pc samenstellen om ervoor te zorgen dat hij met zijn vrienden kan deelnemen. En je zult zeker optreden, want dat wordt onderdeel van deze tijd. Tijd dus voor deze cruciale acquisitie.

Een videogame-pc samenstellen: hoe doe je dat?

Mijn zoon wilde zelf een spel COMPUTER samenstellen. Hij had momenteel ontdekt hoe dat eruit zou moeten zien. Ik wilde hem echt niet verlaten, maar het bestedingsplan was duidelijk niet onbeperkt. Toch bleek het nuttig om te vertrouwen op de kennis van mijn kind. Hij had het natuurlijk een aantal maanden uitgebreid onderzocht. Het bestedingsplan was mijn limiet en daarbinnen mocht hij zijn spel COMPUTER samenstellen. Als een totale leek vroeg ik hem waar hij nota van nam bij het verwerven. Mijn jongen legde uit dat het erg cruciaal is dat je herkent welke spellen je ging spelen en wat je precies moest doen. Hij wilde veel meer schijfruimte en een groter werkgeheugen dan normaal. Er zijn echter nog veel meer opties waaruit u kunt kiezen, zoals een grafische kaart en een effectieve processor. Niet dat ik begrijp wat dit allemaal suggereert, maar mijn kind legde dat naadloos uit.

Toestaan ​​om games te spelen

Met mijn bestedingsplan en zijn expertise begonnen we online te zoeken en dus creëerde mijn kind zijn uitstekende spel COMPUTER. Hij kan momenteel weer online deelnemen met zijn vrienden. Toch stuur ik hem ook af en toe op pad. Sociaal zijn op de computer is leuk en ook belangrijk, maar dat geldt ook voor training en ook voor individuen. Zo werkten beide generaties weer samen!