Overhemden zijn weer een grote hit aan het worden. Waar het eerst stoer was om je zo baggy mogelijk te kleden, is dat nu weer totaal aan het veranderen en is netjes weer het nieuwe stoer. Blouses zijn heel erg populair en je ziet ze overal op straat in verschillende stijlen en kleuren, en van veel verschillende merken. Als man moet je tegenwoordig sowieso wel een paar overhemden in je kast hebben hangen. Bijna elke dag kun je gelegenheden vinden om ze te dragen, casual met knoopjes open in je vrije tijd of juist netjes en chique voor werkgelegenheid. Je kunt ze echt in bijna alle kleuren vinden en ook in vele verschillende stijlen en materialen. Dikke stof, dunne stof, strepen of bloemetjes. Wat past er bij jou? En voor welke gelegenheden ben je precies op zoek?

Zwart

Zwart kan in vele gevallen echt heel erg mooi zijn. Heb je een date met de vrouw waar je al tijden je best voor doet? Kies zeker voor een mooi zwart overhemd met een of twee knoopjes open. Of ga je met wat vrienden op stap? Een zwarte blouse is altijd goed. Ook bij zakelijke gelegenheden kun je een zwart overhemd prima dragen. Je kunt het werkelijk overal mee combineren, spijkerbroek of pantalon, en het staat in vele gevallen super chique maar ook casual en voor vrouwen ook vaak aantrekkelijk. Vrouwen zijn namelijk helemaal gek op mooie zwarte overhemden, op een stoere spijkerbroek. Redenen genoeg dus om hier zeker een paar stuks van in je kast hebben hangen! Nog niet in je assortiment? Dan weet je wat je te doen staat. 

Toch een kleurtje

Natuurlijk zijn er ook overhemden met vele kleuren en patronen te vinden. Ben je wel een kleurig persoon? Ga voor een overhemd met mooie tinten, of neem een gek patroon op je blouse. Heb je ze juist nodig voor je werk? Zakelijke etentjes, vergaderingen of gewoon in het algemeen op de werkvloer, ga dan voor een simpel blauw ruitje of patroon. Koop voortaan al je overhemden super makkelijk op een plek, alle merken die je zoekt. Geen gedoe meer met winkels afstruinen met je vrouw en pashokje in en pashokje uit. Simpel met een paar klikken, en mocht het toch niet helemaal passen of niet naar wens zijn kun je het net zo makkelijk weer retour sturen. Nooit meer shoppen, dat is toch de wens van elke man? Voortaan moet je vrouw maar samen met haar vriendinnen op pad gaan.